Selenium Java Quiz

       


Go to Home

1.Which SuperMost interface in Selenium webdriver? ?

Ans:SearchContext

2.How do you navigate thru history of browser?

Ans:driver.navigate().to()

3. Xpath for a button ?

Ans://input[@type='button']

4.Choose the correct class to get cookies ?

Ans:Webdriver.Options

5.Which class helps to get the components of cookie ?

Ans:Cookie

6.How height of an element is calculated ?

Ans:paddingTop+paddingBottom+marginTop+marginBottom+height

7.Which attribute specifies whether an element is hidden or not state?

Ans:hidden

8.Css selector for the xpath "//input[@class='cherchertech']?

Ans:input.cherchertech

9.What is default value of enabled attribute?

Ans:true

10.How selenium works ?

Ans:JSON wire protocol